.


Публикувана на 18.09.2021


 .

1-3 , ., ., . ,

01.10.
-8.30 , ,
. ,
. .
.-.

02.10
..,
,
 .,/ /. . -.

03.10
,

, .
, / /.
, . „", .
.

- 20.09.2021.
.
. -12.00 ,
.

  .: 0879 / 23 65 55 - .


Последни публикации


ТД "Васил Левски" Карлово, 4300 ул. Водопад 33, Телефон: +359 896 68 85 23

Facebook страница


Copyright © 2023