Нашият традиционен благотворителен бал ще е отново на 2 март


Публикувана на 30.05.2018


Нашият традиционен благотворителен бал ще е отново на 2 март

Всяка година традиционно карловските туристи организират на 2 март от 19 часа благотворителен бал с цел подобряване условията на карловските хижи. Тази година мотото е "Нови столови на хижа Равнец и хижа Хубавец", така туристите ще могат по-удобно и приятно да прекарват вечерите в планината.

Всяка година традиционно карловските туристи организират на 2 март от 19 часа благотворителен бал с цел подобряване условията на карловските хижи. Тази година мотото е "Нови столови на хижа Равнец и хижа Хубавец", така туристите ще могат по-удобно и приятно да прекарват вечерите в планината. Тази традиция има близо 10 годишна история и са реализирани проекти като изграждане на вътрешни тоалетни и бани за хижите Васил Левски, Равнец и Хубавец; сателитни телефони има на х. Балкански рози и х. Хубавец; изградено е парно отопление на хижите Хубавец и Равнец; интернет има на хижа Равнец. Направени са още разширение на х. Равнец, летен навес за туристите и нови два склада, закупени са генератор за х. В. Левски и агрегат за хижите Равнец, Хубавец и Балкански рози.
ТД "Васил Левски" кани всички приятели на планината да подкрепят добрите начинания и да се забавляват заедно на 2 март. 
За информация и резервации: 089 66 88 523 - секретар на ТД "Васил Левски" Ангел РунташкиТД "Васил Левски" Карлово, 4300 ул. Водопад 33, Телефон: +359 896 68 85 23

Facebook страница


Copyright © 2023